Kiintoisia asioita eli höpinälöpinää

Niitä joita höpinät eivät kiinnosta niin alla on postaus J.R. Wardin Lover Reborn -kirjasta.


Kahdennentoista Sookie-kirjan julkaiseminen vain lähestyy, kolmisen viikkoa enään.. Ja taas olisi tarjolla paljoja kirjasta, tällä kertaan toinen luku kokonaisuudessaan. Sen pääsee lukemaan täältä ja samassa paikassa julkaistu ensimminen luku täällä, jos jostain syystä missasit sen enemmin. Kyseessä on siis UK-n julkaisijan sivut. Jännä ettei vielä ole ennakkoarviota tullut, ehkäpä ensi viikolla. Pitääkin pian alkaa lukemaan sarjaa uusiksi läpi että kaikki olisi tuoreessa muistissa..

Filmitähti- blogissa (tai onko se julkaisu) on mielenkiintoinen kirjoitus aiheesta Suurennuslasin alla tyttöjen elokuvat, tuolta löytyy toki paljon muitakin hyviä juttuja elokuvista, tv-sarjoista etc. suosittelen seuraamaan.

Uusimman Rebekka kirjankin julkaisu lähestyy, ensi viikolla jos en ihan väärin muista.. Samoin odottelen kirjapakettia saapuvaksi ensi viikoksi. (olenko ainut josta tuntuu että Adlibriksen tilausajat ovat pidentyneet ihan hirveästi..?)  


Risingshadow

Sitten "suurin kirja uutinen" omasta elämästäni, nyt se tapahtui tai itseasissa jo viime viikolla mutta kuitenkin;

Sakke järsi ensimmäisen kirjansa ja vieläpä kirjaston kirjan. Sakke onnistui jotenkin saamaan sen käsiinsä aamuntunteina kun allekirjoittanut on tyytyväisenä nukkunut tietämättä mitään aiheesta. Kirja olipa vielä ns. korkeuksissa, mutta reunalla joten näppäräna koirana Sakke on korjannut sen talteensa. Jännä muuten kuinka pahaa tehdään lähinnä silloin kun omistaja(t) nukkuvat, eikä mm silloin kun olen töissä.

Ja kaikki varmaan palavat halusta tietää mikä kirja on kyseessä..? No se oli Erin Morgernsternin The Night Circus, ei hullumpi maku pikkuisella.
Tosin pakko kertoa että vanhempieni edes mennyt koira söi pentuna Puppies for Dummies-kirja :D siinäpä oli hauskuutta kerrakseen.

2 kommenttia

  1. Joo-o, hyvä on maku pienellä nelitassulla! Meidän koira on tuhonnut vain ranskan sanakirjan ja jotain Elizabeth Bearia jolla ei niin ollut väliäkään.

    VastaaPoista
  2. Olisi kyllä mielummin voinut järsiä vaikkapa jonkun miehen kirjoista, mutta minkäs teet.. en minäkään niistä sotakirjoista piittaa..

    VastaaPoista