Abbi Glines - The Vincent Boys

Abbi Glines
Tämänkin kirjan olen bongannut blogimaailmasta, tarkemmin vielä Aleinan The Ever Afters -blogista.

Alunperin tämä on ilmeisesti ollut saatavilla vain sähköisessä muodossa, mutta nyt se löytyi myös ihan kirjana. Joten tilasin sen tuossa edellisessä tilauksessa Adlibrikseltä, koska mieleni teki lukea oikein kunnon teini-rakkaus-draamaa..

Ja sitähän tämä oli, oikein vatsanpohjaa kutkuttavaa sellaista.

Saman tekijän toisen teoksen Breathe-n kävin heti klikkailemassa Adlibriksessä toivelistalle, samoin kun kesäkuussa tälle ilmestyvä jatko-osa The Vincen Brothers.  Tosin epäilen että se ilmestyy vain sähköisessä muodossa silloin, kuten myös tuntuvat olevan muutkin tämän kirjailijan teokset, pitää kyllä vielä hieman kaivella josko näitä löytyisi muualta netistä..

Tämä ei ole ehkä kaikkein taitavinta takstiä tai sitä ylevintä lajia kirjallisuutta, mutta tarina imaisi mukaansa ja rakkaustarina tämä oli loistava.
Juuri sitä parasta lajia josta löytyi;
- kolmio draamaa
- kiellettyä rakkautta
- rakastanut lapsuudesta saakka
- paha poika, joka on hyvä pohjimmiltaan
- uhrautuvuutta
- ja ennen kaikkea aito rakkaus voittaa kaiken..
eli kaikki lempi asiani yksissä kansissa, joten voiko odottaa muuta kuin ylistysanoja minun suustani..?

Pidän myös tämän ns. pikku tuhmasta kannesta, se sopii kirjaan erittäin hyvin. Onhan kyse kuitenkin kiltin, miellyttämisen haluisen tytön kasvutarinasta samalla.

Josko sitten kertoisin hieman itse kirjastakin, tässä kirjailijan sivuilta yhteenveto kirjasta eli takakansi;

"Being the good girl isn’t all it’s cracked up to be. Ashton Gray has grown weary of playing the part to please her parents, and to be worthy of the town’s prince charming, Sawyer Vincent. Maybe That’s why she’s found herself spending time with Sawyer’s cousin, Beau, while he’s away for the summer camping with his family. Beau is nothing like her perfect boyfriend. He’s the sexiest guy she’s ever seen, dangerous in ways she’s only day dreamed about, and the one guy she should stay away from. 
     Beau never envied Sawyer his loving parents, his big nice home, or his position as quarterback. He loves him like a brother. Which is why he's tried everything in his power to keep his distance from Sawyer’s girlfriend. Even if he has loved her since the age of five, Ashton is Sawyer’s girl, so therefore she’s off limits. But when Sawyer leaves for the summer, Ashton, the one girl Beau would move Heaven and Earth for, decides she wants to get into trouble. Stabbing the one person who’s always accepted him and stood by him in the back, is the cost of finally holding Ashton Gray in his arms. Is she worth losing his cousin over?.... Hell Yeah."
 
Tästä on tehty myös kirja-traileri, kuten tuntuu tuolla jenkeissä olevan tapana;

 Suosittelen kaikille joihin tämä lajityyppi uppoaa :)

5 kommenttia

 1. Katoin tänään Frendit ja tuli mieleen asia jota on pitänyt jo kauan kysyä ,eli ootko lukenut Pikku Naisia??(:
  Jos oot niin mitäs pidit??=)

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut, myös ne jatko-osat sille on tullut joskus luettua.
  Itseasiassa nyt kun tarkistin niin löytyy tuo kirjana hyllystäkin, pitäisikin joskus luetteloida nuo kirjat niin muistaisi paremmin mitä omistaa..

  Lukemisesta on ainakin yli kymmenen vuotta, eli se ei ole päässyt uusintakierrokselle kuten mm. Annat ja Runotytöt. Ja muistikuvat siitä eivät ole hirveän tuoreita, mutta klassikko tyttökirjahan se on. Ehkä hivenen liian surullinen makuuni. Kuitenkin se on ollut sellainen kirja, jonka olen halunnut omakseni. (tuliko tarpeeksi sekava vastaus.. ;) )

  VastaaPoista
 3. Joo tulihan oikein hyvä vastaus (; Paitsi ,että jäi vielä tuo suositteletko? Tai saattoi se olla tuolla piiloviestinäkin :DDD

  VastaaPoista
 4. Tuo suosittelu juttu obn vaikeaa, riippuu niin paljon lukijan omastakin mausta. Mutta jos tyttökirjat yleensä ottaen miellyttävät niin suosittelen kyllä tutustumaan :)

  VastaaPoista
 5. Selvä..taidan ruveta metsästämään tätä kirjaa siis (:

  VastaaPoista