Se on täällä! Deadlocked nimittäin..

Kävin tosiaan äsken noutamassa R-kioskilla paketin joka sisälsi uusimman Sookie Stachouse romaaniin Deadlocked-n. Hauskaa sinänsä että kirjan julkaisupäivähän tosiaan on ensi viikon tiistai 1.5.2012. Mutta en valita :D 


Barnes and Noble

Samassa paketissa minulle tuli myös uusin osa Nora Robertsin Inn Boonbboro trilogy part 2 eli The Last Boyfriend. Myös tämän virallinen julkaisupäivä olisi tuo samainen tiistai.. 

Goodreads

Mutta minulla on yllättäen juuri nyt muutakin tekemistä joten en höpise tämän enempää ;) kahvikin ehti juuri sopivasti tippua..

2 kommenttia

  1. Mulla Deadlocked-tilaus odottelee edelleen, kun en oikein tykännyt tuosta kannesta, jolla sitä olisi saatavilla nyt ennakkoon.

    True Blood -kansista olen yleisesti ottaen pitänyt eniten, mutta niitä nyt ei kyllä pysty odottamaan, joten se valuva veri -juttu on sitten kakkosvaihtoehto :)

    VastaaPoista
  2. Minullakin taitaa olla kahdeksan ensimmäistä noilla True Blood kansilla ja loput sekalaisilla. Tätä varmaan selittää se että nuo ensimmäiset on ostettu Suomalaisesta kirjkaupasta, loput tilattu netistä. Mielestäni tämä kansi on nätimpi kuin se keltainen, mutta kyllä ne alkuperäiset piirretyt kannet ovat hienoimpia. Mutta sitä taidetaan sanoa ettei makuaisoista kannat kiistellä :)

    VastaaPoista