Viikonlopun ja maanantain pelastus

Sain Luettuja maailmoja- blogin Katalta tälläisen kivan tunnustuksen. Tämä piristi kyllä viikonloppuani, olen nimittäin kipenä viime perjantaina alkoi kurkkikipu, joka nyt on muuttunut flunssaksi. Kävin juuri ostamassa lisää nenäliinoja tuosta kaupan puolelta kun tänne töihin varaamani kaksi pakettia eivät riittäneet edes puoleenväliin tätä työpäivää..

Tämän tunnustuksen saa nyt antaa eteenpäin viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa. Tässä minun suosikkejani;
Saraseeenille - Saraseeenin maailma -blogista, yksi lempiblogejani, sopivassa suhteessä kaikkea; elämää, kirjoja, hömppää...
Q+Black:lle - Lukunurkka-blogista, jolla on hyvä maku sekä kirjojen että elokuvien suhteen. (eli samantapainen kuin allekirjoittaneella :D )
Liinalle - Sivukirjasto - blogista, täältä olen bongannut monta hyvää kirjavinkkiä.
Cathylle - Humisevalla harjulla - blogista, ensimmäisiä kirjablogeja joita olen alkanut joskus seuraamaan ja saanut siitä kipinän tähän omaani.


Koska muutkin ovat kertoilleet tässä yhteydessä uusista kirja ostoksistaan paljastan minäkin että tänään kurjasti alkanutta työpäivää (vieläpä 13h tunnin mittaista sellaista) piristi s-postiin napsahtanut toimitusilmoitus, eli hyvällä tuurilla saisin Deadlockedin jo tällä viikolla käsiini ;) jos se nyt on oikea. ilmestymispäivä virallisesti on kuitenkin vasta ensi viikolla.. mutta eipä olisi ensimmäinen kerta kun jokin tulisi ennakkoon myyntiin. Tosin nytkun äsken seikkailin Nora Robertsin kotisivuilla niin tuli ilmi että samassa tilauksessa tilaamani The Last Boyfriend -kirjan virallinen julkaisu päivä on myös tuo 1.5.2012, tiedä sitten.

Nyt onkin tullut viime aikoina taas tilailtua vasta viime viikolla hain edellisen paketin R-kioskilta, mutta nyt keväällä ilmestyykin monta himoitsemaani uutuutta. Ja olinhan alkuvuoden tilailematta ;)

Hieman kyllä ihmettelen ettei Tuija Lehtisen uusin Rebekka -kirja ole vielä ilmestynyt, odottelin sitä jo viime viikolla kauppojen hyllyille. Tosin ei siitä löydy vieläkään kansikuvaa edes Otavan sivuilta, että saa nähdä.

P.S. Osaan kyllä laskea, mutta en viitsinyt väkisin valita tuohon sitä viidettä. ja koirista murehtiville tiedoksi ne molemmat ovat päivähoidossa, tosin eripaikoissa mutta suhauttelen työpäivän jälkeen hakemaan ne kotiin.

7 kommenttia

 1. Kiitos! : ) Mukava tietää, että voin viihdyttää blogillani. : ) Siunkin blogisi on yksi miun suosikeista! Varmasti juurikin yhtenevän kirjamaun takia ; )

  Tällä hetkellä uusin Robertsi olisi kesken. Mutta kahden viikon päästä lähden Lontooseen ja sieltä voin rahdata paljon enkunkielisiä uutuuksia!

  VastaaPoista
 2. Olkaas hyvät :)

  Onkos tuo uusin suomennos Valvokankaan jotkut (Tribute alkuperäiseltä nimeltään)? Oon pudonnu noitten suomennosten perästä sen jälkeen kun aloin näitä enkuksi lukemaan, mitää järkeä ostaa näitä tuplina hyllyyn kun sillä rahallakin voi ostaa uusia kirjoja.
  Kateellinen, minun pitää tyytyä vain tilailemaan, olisi niin eri asia päästä hypistelemään niitä kirjoja ostos päätöksiä tehdessä..

  VastaaPoista
 3. Äiti on jo bongannut kirjakaupan sieltä, jossa on viisi kerrosta ; ) Korvataan museo kirjakaupalla! : D

  Ja joo, valkokankaan.. varjot? Tai jotain, on tuon kirjan nimi. Ja kirjastosta kun kantelee, niin ei tarvitse maksaa mitään : D Mutta tarkoittaa myös, että joutuu aina odottamaan suomennokset.

  VastaaPoista
 4. Epistä..voiski kuluttaa hetken tutkailemalla lentojen hintoja :)

  Joo, mulla on paha tapa olla malttamaton kirjojen suhteen.. mutta eikös kielitaidon ylläpito ja kehittäminen olekkin tärkeää ja kohtuu järkevääkin ;)

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti järkevää ja sivistävää, sekä elinehto tässä maailmassa : D

  VastaaPoista