Deadlocked:n ensimmäinen luku julkaistu

Noniin, huomaa että toukokuu lähestyy hyvää vauhtia..

Näitä alkaa nyt varmaan "tippua" kiihtyvällä vauhdilla, alle kuukausi enään uusimmän Sookie Stackhouse -kirjan julkaisuun.
Niin tuon ensimmäisen luvun pääsee lukemaan täältä. Lähteenä minulla oli jälleen kerran Sookieverse -blogi, joka löytyy tuolta linkeistä.

Edit. Lisätäämpä tämä toinenkin kansi vaihtoehto..

Nätimpi kansikuva ;)

6 kommenttia

 1. Onko se kansi oikeasti tuollainen?? Eikö tuo ole melkein samanlainen kuin edellisessäkin?

  VastaaPoista
 2. Yksi kansista (lisään tuonne sen nätimmänkin) samanlainen oli edellisessäkin, sillä kannella se on minunkin hyllyssäni. Silloin ratkaisi toimitusnopeus vs. esteettisyys, ja arvaat varmaan kumpi voitti..

  VastaaPoista
 3. Villi veikkaus tuli mieleeni, toinen on kovakantinen ja toinen ns. nidottu, lisäksi veikkaan niiden olevan eri kustantamoiden (Britti, USA), nyt pakko lopettaa googlettelu, työaika loppuu tasalta..

  VastaaPoista
 4. Aaaivan. Hyvä ja nerokas veikkaus ; ) Tuo alempi versio on tyylillisesti tutumpu ja keltainen hirvitys minunkin (tai itseasiassa taitaa olla lainassa äidin hyllyssä) majailee. ; )

  VastaaPoista
 5. Jee, ja hyi, että nuo keltaiset kannet ovat kamalia. Viime vuonna sain kirjastosta kelta-punaisen hirvityksen, mutta ne voi kuvitella ostavani muita kuin noita alempia. :D

  Tänä vuonna aion tilata kirjan jo ennakkoon Kindleeni, niin pääsen heti lukemaan sen! Jei!

  VastaaPoista
 6. Kateellinen, yritin joulun alla avokille vihjailla tuosta kindlestä..
  Pitää varmaan itse hommata se jossain vaiheessa :/

  Tuo keltakansinen tosiaan tuli ensimmäisenä tilattavaksi viime keväänä. Varmaan siksi kun on britti kustantamon kirja, nuo USA:laiset kannet ovat kyllä paljon nätimpiä.

  VastaaPoista