J. R: Ward - Fallen Angels (Covet, Crave)


Kuva googlen avulla täältä

Tilasin nämä samassa paketiss Dead Reckoning:n kanssa ettei sillä olisi ollut yksinäistä matkustaa.
Nyt nämäkin on luettu ja joo, kyllähän nämä luki. Mutteivät ne mielestäni yltäneet Wardin toisen suositun sarjan Black Dagger Brotherhoodin tasolle tai edes lähelle sitä.

Sarjaahan on ilmestynyt kaksi osaa ja kolmas on tulossa
1. Covet (2009)
2. Crave (2010)
3. Envy (2011)

Päällimmäisenä niistä jäi mieleen sekavuus, laskin että tuossa toisessa osassa oli kuusi eri kertoja minää (ja niin joo, plus se alun vartija/poliisi ja pikkupoika joka löysi "ruumiin"). Ihan liian sekavaa, jos minulta kysytään. Varsinkin ensimmäisessä osassa nämä eri kertojat hämäsivät ei oikein tiennyt kuka on kukin. Toisessa osassa olikin sitten jo tutumpiakin hahmoja, kuten (ilmeisesti) päähenkilö Jim Heron.

Heronista tulee langennut enkelin, jonka tehtävänä on voittaa paha taisteluissa seitsemän ihmisen sieluista (kuoleman synnit). Häntä auttaa kaksi muuta enkeliä, jotka kylläkin näyttävät enemmän harrikka jätkiltä. Siinä se perusjuoni aika pitkälti onkin, mukaan on tietysti vielä ympätty ajatus että "rakkaus voittaa kaiken" ja niin pois päin.. Aika päälle liimatulta silti nuo rakkaus-juonet tuntuivat, vaikkakin olivat hyvin kirjoitettuja (ja parasta antia tälläiselle romantiikka hömpän tykkääjälle).
Idea on hyvä, mutta ainakin tuo tilanteiden ja kertojien sekavuus häiritsi. Toinen osa olikin parempi kun jo tiesi jotain ennestään. Liikaa yritetty saada eri asioita samojen kansien väliin.

Naishahmoja myöskin taas peräänkuuluttaisin, onhan molemmissa ne naiset joihin yksi henkilöistä rakastuu mutta muuten ne loistavat poissa olollaan. Pääpahiskin on vain olento joka nyt sattuu suosimaan naisen hahmoa, mutta voi ottaa silti minkä muunkin haluamansa hahmon..

Eipä näistä enempää, paremman puutteessa luki ja saatan sen tulevan kolmannenkin osan stekata, mutta eipä mitään suursuosikkeja näistä ei tule.

Ei kommentteja