Asiaa ja sen vierestä (lähinnä vierestä)

Huhtikuu oli ja meni, ihan liian nopeasti (kuten moni muukin on todennut). Tarkoitus olisi koota tuon 30 days-haasteen kaikki vastaukset yhteen postaukseen, jossain vaiheessa. Luonnos siitä on jo olemassa, aika ei vain ole vielä antanut periksi sen loppuun saattamiseen.

Vappu oli poikkeavasti itselläni vapaa, edelliset kolme ovatkin kuluneet rattoisasti töissä. Mitään erikoisempaa ei tosin tehty eilen päivällä ajeltiin useampi tunti ympäri maakuntaa, ajellen pikkuteitä pitkin.. Mukavaa ajan vietettä, uusia maisemia on kiva kurkistella.. Kamerakin oli mukana mutta kuvia ei tullut otettua tällä kertaa. Illaksi vuorasimme elokuvan, RED oli ihan viihdyttävä toiminta-pläjäys.. Elokuvasta hyvä arvio löytyy Geek Is the New Black blogista.

Tämä päivä sitten menikin löhötessä ja puutarhatöitä tehden mm. raesateessa.. Nyt pitäisi vielä yöksi raahautua töihin, mutta tämä päiväisen puutarhan koristekivien ostelusta johtuen, ainakin tiedän miksi sinne menen.. Eikä ne pari jotain-angervon-raatoa enään vaivaa takapihalla, saa nähdä selviytyvätkö ne minun alasleikkuustani, aika tyysti nimittäin leikkasin.. Tosin jos eivät niin saampahan sitten hommata jotain kivempaa tilalle.

Enään pari päivää ja uusin Sookie on käsissäni. Eilen aloitin valmistautumisen, ja aloin lukemaan sarjaa kahdeksannesta kirjasta uusiksi. Ihan alusta en viitsinyt kun juuri kuukausi pari sitten ne lueskelin..
Krhmm tilasin sen muuten sieltä Adlibriksestäki, ajattelin että palautan sen jos Akateemisen oma ehtii ensin, tai myyn toisen pois.. Tilasin samalla pari Wardin "langenneet enkelit"- sarjan kirjaa.

Uusimman Rebekkan, Lehtiseltä lukaisin viime viikolla, samoin kuin Mustan tikarin veljekunnan uusimmat. Niistä on tulossa juttua piakoin. Tämän öisen työvuoron jälkeen seuraava työvuoro onkin vasta torstaina, että tässä ehtii lueskella ja naputella postauksia.. Paitsi jos en saa sitä Dead Reckoningia ja pimahda :D

Mutta nyt töihin..

P.S Sookieversesta löytyy arvostelu Dead Reckoningista (siis itse sivuston pitäjän) linkki sinne löytyy mm. tuolla lukemissa blogeissani..
P.S.S Sorry kirjoitusvirheet kiire töihin..

Ei kommentteja