Ja kello on..

melkein kolme yöllä ja eräs senkun vain googlettelee euroviisujen esiintyjiä..

Löysin muuten oma Edwardinikin, en ikinä oikein ole tykännyt Pattisonista siinä roolissa mutta tämä tyyppi kyllä vastaa hyvin mielikuvaani Edward Cullenista..


Tämä komistus edustaa Ranskaa tänä vuonna viisuissa eli Amaury Vassili. Häntä tituleerataan myös maailman nuorimaksi ammattilaistenoriksi ja hän laulaa siis oopperaa ja tarkemmin lyyrista poppia.
Tosiaan katselin tuossa aiemmin illalla ensimmäisen karsinnan ja iloisesti Suomenkin edustaja pääsi finaaliin. Itse kuulin kyseisen kappaleen tänään ensimmäistä kertaa ja ihan ok oli, tosin ei ihan kumminkaan iskenyt ja en ihan voiton puolesta löisi vetoa. Venäjällä ja Unkarilla oli kivat biisit, aika poppi painotteiset suosikit tuolta karsinnasta. Äsken googlettelun tuloksena myös Ruotsilla on ihan hauska rallastus. 

Omia suosikkeja viime vuosien voittajista ovat mm. 2004 Ukraina- Ruslana "Wild Dance", 2009 Norja- Alexander Rybak "Fairytale" ja viime vuotinen Saksan Lena Meyer "Satellite".

Tietty Lordin kappalehan on nyt "klassikko" ja pidinkin yhteestä jo ennen tuota voittoa, tosin sen edelliset hitit mm "Would You Love a Monsterman" olivat parempia kuin tuo kisabiisi "Hard Rock Hallelujah".

Vielä kauempaa on jäänyt mieleen yksi voittaja; 1998 Israelin- Dana International "Diva" taisimpa olla tuolloin 14-vuotias.. Kyseinen mies-neitohan osallistuu myös tämä vuotisiin viisuihin ja laulaa torstaina toisessa semifinaalissa.

Toivottavasti ehtisin katsella torstaina toisen semifinaalin ja lauantaina sitten finaalin, mutta saa nähdä. Torstaina on jokin muukin kisaamassa kaukosäätimestä kotona ja lauantaina on ohjelmassa yhdet sukulaisjuhlat. Tosin lauantain finaalin laitoin jo menemään boksille, varmuuden vuoksi.

Btw. edellisessä postauksessa mainostamani tv-sarja; Game of Thrones, meni ainakin kolmen ekan jakson perusteella itselläni seurattavaksi. Toivottavasti se nyt vain pysyisi hyvänä..

Niin ja tällä viikolla tulee The Vampire Diaries:n toisen tuotantokauden päätösjakso, saa nähdä kuinka käy.. 

Seuraava spoilaa hieman sarjaa ja kirjoja.

Itse veikkaan että; sarja jää sellaisen kohtaan, jossa Damon on muuttunut vampyyrista ihmiseksi. Ja siis juurikin sen ihmisudenpureman parantamisen vaikutuksesta.  Ihan villi veikkaus perustuu kirjoihin ja ei ihan niihin ensimmäisiin. 

Ei kommentteja