inspiraation puute ja riippuvuuksia.

Long time no see..

Palasin tänään töihin kolmen vapaa päivän jälkeen, työinspis on ihan hukassa, samoin kuin lukemis- ja bloggausinspikset.

Päivän ainut hyvä uutinen olikin että sain kolmannen lomaviikon sittenkin kesälle. Alun alkaen olin ajatellut kolmea viikkoa elokuulle, mutta se ei sitten onnistunut (muillakin oli toiveita sinne ajankohtaan), niin laitoin toiveeksi kesä-heinäkuun vaihteen. Kun lomalista sitten tuli niin minulle olikin merkitty vain kaksi viikkoa lomaa (ja minulle siis kuuluu täydet 30 päivää..)  valitin siitä toiselle pomolleni (jolta tämä lista siis tuli) joka, taas siirsi asian lähimmän esimieheni päätettäväksi. No, onneksi se nyt sitten selvisi ja sainkin lomaa sen pyytämäni kolme viikkoa. Selvennykseksi vielä että siis teen kahta eri osa-aikaistyötä, samalle työnantajalle mutta eri "osastoille" eli kaksi pomoa. Loma onkin jo seuraavassa työvuorolistassa :).

Bloggerin ongelmat myös aiheuttivat harmaita hiuksia viime viikolla, itseasiassa taisi eräs postaus sen myötä kadotakin bittitaivaaseen ja kommentit.. Jaksaisi millään kirjoittaa kyseistä postausta uusiksi, se oli lähinnä vain tieto pläjäys mistä kaikkialta etsin tietoa kirjoista ja linkkivinkkejä niihin paikkoihin..Ja kommenttien menetys harmittaaa, vaikka ne ovatkin s-postissa tallella, mutta omat vastaukseni niihin eivät..
Tänään sitten facebook takkuili aamulla kotona, jännän riippuvainen sitä vain näistä on, bloggeriakin piti useampaan kertaan kokeilla josko se toimisi.. Samoin facea yritin useita kertoja saada toimimaan kotona, täällä töissä se toimii kyllä.. Ihan paniikkia ilmassa kun ei päässyt lukemaan toisten päivityksiä tai pelaamaan Frontiervilleä..

Lukeminen on ollut hieman jäissä, tosin J. R. Wardin Langenneet enkelit-sarjan ensimmäisen kirjan sain eilen yöllä loppuun. Mutta vielä ei ole inspiraatio riittänyt mm. uusimman Robertsin lukuun. Tiedä sitten vaikuttiko Dead Reckonig odotus ja sen lukeminen tähän jotenkin, tuntuu takki olevan hieman ns tyhjä.. Normaalisti luen useampia kirjoja viikossa, nyt on saldo jäänyt tähän yhteen kahdessa viikossa. Pitäisi postauskin kirjoittaa parista ennemmin luetusta mutta jotenkin tuntuu etten pysty keskittymään tuottakseni niistä mitään järkevempää kuin "ihan ok..".

Muutenkin vapaat kuluivat vain tv-tä katsoen ja niin siinä se olikin.. Olisi pitänyt tehdä jotain pihallakin, siivota etc..
Mutta nyt on nähty mm. Persian prinssi, Wild Child, Stomp Jard, Hannah Montana, 17 Again, High School Musical:t, Street Dance 3D.. ja kaksi ekaa tuotantokautta (uudemmasta) 90210:sta..

Katsotaan jaksaisinko jonkun muunkin postauksen tänään vääntää.. Samoin Wild Childin ansiosta olisi kauhea himo lukea sisäoppilaitoksiin sijoittuvia kirjoja, niistä voi vinkata jos tiedätte jotain hyviä. Itsellä tuli ensimmäiseni mieleen Harry Potter, Danan tytöt, Anne-sarja (se baletti)..

Ei kommentteja