Tunnustus: salainen pahe

Tuolla To Read or Not To Read -blogissa on siis sellainen Sunday Confession, jossa blogin pitäjä aina tunnustaa jotain itsestään.

Tästä sainki idean että voisin itse myös tehdä tälläisiä tunnustuksia täällä, tosin itse en uskalla ihan noin usein tapahtuvaa tunnustusta tehdä mutta ainakin silloin tällöin voisin tunnustaa jotain paheita ja muita asioita itsestäni.

Aloitetaampa elokuviin liittyvällä tunnuksella, joka saattoi tulla ilmi jo viime postauksessakin.

Eli pidän erittäin paljon ns. amerikkalaisista teini elokuvista. Vielä parempi jos niissä tanssitaan/lauletaan ym.

Suuria suosikkejani ovat mm.
10 thing I hate about you, tämä löytyy omasta hyllystäni sekä videona että dvd:nä. Mainittakoon että mm. Heath Legger ja Julia Stiles esiintyvät pääosissa. Heath myös laulaa. Juoni perustuu löyhästi Shakespearen "kuinka äkäpussi kesytetään" näytelmään.Seuraavaksi onkin cheerleder elokuvat "Bring It On" suomennetuna taintaa olla "Antaa palaa", näitä on tehty yhteensä viisi kappaletta (jotka kaikki läytyvät minulta). Kirsten Dunst ja Hayden Panettiere mainittakoon näiden pääosien näyttelijöistä..
Sitten musiikkia ja tanssia siitä esimerkkeinä High School Musical ja Step Up elokuvat, molempia on tehty kolme osaa..


Sitten on vielä Save the Last Dance, jossa myös Julia Stiles esittää pääosaa..


Myöskään Wild Child, joka katselin tuossa toissa päivänä ei ollut huono lajinsa edustaja.
Sisäoppilaitoksissa on muuten jotain kiehtovaa, varsinkin englantilaisissa.Mutta siinä ensimmäinen tunnustus, ja tätä pahetta en kyllä suureen ääneen missään kailota, kun ikääkin löytyy jo jonkin verran, että olisi pitänyt näistä ulos kasvaa.. Mutta yksin kotona näitä tulee kyllä katseltua :)
Saa muuten suositella hyviä elokuvia (aiheesta) jos tiedätte, aika paljon olen kyllä näitä katsellut..

Ei kommentteja