Linda Howard - A Game of Chance

 Tämä pitkään metsästämäni kirja tuli luettua, tosin nyt vasta siitä postailen. Edelliset sarjan osat olenkin lukenut varmaan joskus viime vuoden puolella.


Ihka ensimmäinen Ebay ostokseni
 Sarjahan kertoo MacKenzien perheen jäsenistä, tässä viimeisessä osassa kerrotaan Chancen "tarina". Chance on tullut perheeseen teini-ikäisenä "löytölapsena" ja hänen elämänsä alkuvuodet eivät ole olleet mitään helppoja. Osin siitä johtuen hän ei mm luota ihmisiin. Veljiensä tavoin hän on kunnostautunut armeijassa ja johtaa nykysin yhden veljensä kanssa yksityista tiesustelutoimistoa. Eli vähän kuin yksityinen salainenpalvelu.

Juoni on ihan perushöttöä tässä tyylilajissa, ja aika tyypillistä Howardia, joka aika usein kirjoittaa juurinkin ns. haaksirikko tarinoita. Eli mies ja nainen, eristyksissä ja pulassa autimaassa/metsässä, tässä tilanteessa he sitten yllätten rakastuvat, sitten on hieman ongelmia jne. kunnes lopussa tietty se "onnellinen loppu".

Tosin tällä kertaa pula onkin Chancen itsensä tahallaan aiheuttama lentokone vika, ja tämä sen takia että hän yrittää selvittää Sunnyn osallisuutta isänsä rikollistoimintaa. Ei sen enempää juonesta, jonka loppu tuloksen varmaan kaikki arvaavatkin, mutta ne kommervinkit siinä ovatkin ne tärkeämpiä ennen onnellista loppua. Ihan ok kirja, ei parasta tai pahinta Howardsia.

Koko sarjan kirjat. Kaksi muuta sisältävät kaksi kirjaa samoissa kansissa
 Sarjaanhan siis kuuluu

1.MacKenzie's mountain (1989)
2.MacKenzie's mission (1992)
3.MacKenzie's pleasures (1996)
4.MacKenzie's magic (1996)
5.A game of chance (2000)
Ei kommentteja