Kolme uusinta J. R. Wardia

Sain jo tuossa jonkin aikaa sitten luettua nämä uusimmat Wardin teokset; Lover Avenged, Lover Mine ja Lover Unleashed.

Ajatuksiani edellisistä osista voi  lukea täältä.

Nyt selvisikin mitä tapahtui Rehvengelle ja Johnille, nämä kirjat täyttivät kyllä odotukseni niiden suhteen. Molemmat olivat nousseet suosikki hahmoikseni edellisissä kirjoissa. Pidänkin kovasti Wardin tavasta kertoa myös muista hahmoista kirjoissa ja siitä kuinka hän mm. pohjusti edellisissä osissa Johnin tarinaa ja mitä kuuluu joillekin edellisille päähenkilöille. Varsinkin Johnin tarinaa odotin ja kirja kyllä täytti odotukseni sen suhteen, se jopa onnistui yllättämäänkin minut pari kertaa. Kirjalla oli myös mielenkiintoinen alkuasetelma.

Onneksi tilasin kaikki kolme samalla kertaa, koska Rehvengestä kertova Lover Avenged jäi kyllä aika jännittävään kohtaan, ajatellen Johnia ja seuraavaa osaa Lover Mine-a.

Viimeisimmässä osassa taso taas laski, Lover Unleshed kertoo Paynesta, joka on Lover Unbound kirjan päähenkilö Vishousin kakoissisko. Tosin kirjaan tuodaan mukaan eräs jo entuudesta tuttu hahmo ja siinä kerrotaan myös Vishousin ja hänen kumppaninsa parisuhde ongelmista ja niiden ratkaisuista. Payne jäikin etäiseksi ja ainakin minua kiinnosti enemmän näiden vanhojen tuttujen hahmojen elämä enemmän. Tosin Paynekin on esitelty jo aiemmissa osissa.
En muista mihin näistä oli liitetty loppuun "näyte" Wardin langenneet enkelit-sarjan kirjasta. mutta sen perusteella innostuin tilaamaan Dead Reackoning kanssa myös nuo kaksi osaa kysesitä sarjaa. Ne odottelevatkin vielä luku vuoroaan.

Harmittavasti en ole löytänyt tietoa tuleeko tätä Black Dagger Brotherhood-sarjaa lisää vai jääkö tämä näihin yhdeksään kirjaan. Jokin opas näiden kirjojen maailmaan on tulossa. Langenneet enkelit-sarja on ainakin tulossa josssain vaiheessa myös kolmas onsa ENvy.

Ei kommentteja