Kirjoja ja kaaosta

Kuinkas kävikään, kyllästyin koko touhuun parin ensimmäisen hyllyn jälkeen, ja onneksi sainkin kirjat tungettua takaisin hyllyyn mielikuvituksen avulla....

Mutta tässä pari kuvaa kirjoistani

Alkua, kaikki kirjat ulos käytävään hyllyltä..

Aloitin heivaamalta kahdelta hyllytä ja sänkyni vierestä kirjat käytävään.. (Onneksi en ollut suuruuden hullu ja repiny kaikkia sinne, muuten pujoteltaisiin vielä joulunakin..)
Niin ja minullahan oli apuri, joka mm. toi tuon pallon minulle.. Ilmeisesti olisi sekin pitänyt koirani mielestä järjestää hyllyyn..


Lajittelua..

Tässä teille kuvassa suurin osa omistamistani Nora Robertsin kirjoista.. Ainoastaan tuo ensimmäinen pikkupino vasemmalla ei ole hänen omiaan vaan luettavian pinoa..
Seuraavissa kahdessa pinossa vasemmalta on suomenkieliset Robertsit, sitten on enkuksi olevat pinossa, sitten vielä enkuksi olevat J. D. Robbin kirjat. Viimeisenä pinona on suomeksi omistamani ensimmäiset kuusi osaa Robbin In Death-sarjaa..
Tulostin myös Robertsin kotisivuilta listan hänen kaikista kirjoistaan ja sen pohjalta nyt teen omaa listaani noista (se mahd julkaistaan täällä joskus..) 


 Sitten lähikuvaa kolmesta korkeimmasta pinosta.. Niin tuossa edustalla on uusin Chasing Fire ja pari yhdistelmä teokset Roberts/joku, uusimpia, niistä ehkä myös postaus myöhemmin..

Lähikuvaa

Ja samat kirjat lopuksi uudelleen hyllyssä, sopivat vajaalle kahdelle.. Tosin osa on tuolla toisten takana..


Lopuksi

Muita kasoja tältä päivää;

Kaikki samassa, edustalla se lista Robertsin kirjoista..

Charlaine Harrisin tuotantoa

J. R. Wardin tuotantoa

Linda Howardia

Janet Evanovichia

Vielä lukuvuoroaan odottavia..

Että sellaista tänään ja kieltämättä mielessä on tällä hetkellä päällimmäisenä, eikä se ole se Dead Reckoning, vaan; että toivottavasti me ei muuteta lähiaikoina tai koskaan.. Liikaa rojua..


Lopuksi vielä kiitos iki-ihanalle omalle henkilökohtaiselle ATK-tuelleni aka pikkuveljelle, joka on jo aikoja sitten luovuttanut yrittämästä selittää itse asioita minulle, vaan hän selittää kuinka lähetän kuvat hänelle s-postissa. (niitä piti siis pienentää ja pakata ennenkuin onnistui)
Jotta hän tekee niihin nuo hienot vesileimat, eikä edes epäile (ainakaan ääneen) mielenterveyttäni kun kerron kyseessä olevan kuvia kirjoista ja tällä kertaa ei hän ei saanut kertaakaan luuria korvaan, kun allekirjoittaneen kärsivällisyys riitti..

Ei kommentteja