Malttamaton kirjojen ahmija ilmoittautuu

Lukemittomien pino on taas paisunut ihan käsittämättömiin mittoihin.. Lisäksi tänään tuli vielä uusin tilaus ja kirjastossakin tuli käytyä eräs varaus noutamassa, eikä sieltä nyt vain yhden kirjan kanssa pääse pihalle..

Ajattelimpa ihan huvin vuoksi listata teille pinoni sisällön..

Tänään Ärrältä noutamassa paketissani oli:

Cassandra Clare - Clockwork Prince 
Sophie Jordan - Vanish
(lisäksi paketissa oli Claren kirjoittaman sarjan ensimmäisen osan Clockwork Angel-n, jonka olen jo lukenut)


Kirjastosta hain tänään

Gerge R. R. Martin - Valtaistuinpeli (varaus)
Donna Tartt - Jumalat juhlivat öisin
Kiersten White - Paranormaali
Mathias Maizieu - Sydämen mekaniikka

Lisäksi edellisistä tilauksesta ovat lukematta vielä

Kelley Armstrong - Bitten
Katie MacAlister - A Girl's Guide To Vampires
L. J. Smith - Secret Circle (osa 1)
Denise Swanson - Murder of a Small-town Honey (tämä on kylläkin kesken parhaillaan)

Kirjastosta lainassa on myös lukuvuoroaan odottamassa

L. MMontgomery - Marigoldin lumottu maailma
L. MMontgomery - Sara ja kultainen tie 2
L. MMontgomery - Sara : tarinatyttö
Kirsti Ellilä - Eksyneet näkevät unia
Melissa Marr - Fragile eternity
Melissa Marr - Radiant shadows
Melissa Marr - Darkest mercy
Sarah Rees Brennan - The demon's lexicon
Susan Fletcher - Noidan rippi
Cliff McNish - Savannah Grey
P. C. Cast - Untamed : a House of night novel
P. C. Cast - Betrayed : a House of night novel
Christopher Pike - The eternal dawn
Christopher Pike - Evil thirst. Creatures of forever
Libba Bray - The sweet far thing
Jean M. Untinen-Auel - Maalattujen luolien maa
Eve Edwards - The other countess (Tämä on tosin toinen osa jotain sarjaa, pitäisi saada ensimmäinen osa ensin luettavaksi.. Huomasin asian vasta kotona)
Marjaneh Bakhtiari - Mistään kotosin (aloitin jo kerran ja saatta olla että jää lukematta)
John Curran - Agatha Christien murhasuunnitelmat : tarinoita ja salaisuuksia kirjailijan arkistoista
Agatha Christie - Askel tyhjyyteen (Tämä oli eilen minulla bussimatkalla mukana ja aloitin jo eli on kesken)
Eoin Colfer - Hiuskarvan varassa
Alyson Noël - Sininen kuu (saa nähdä tuleeko luettua, ei yhtään innostaisi ensimmäisen osan jälkeen..)

Lisäksi ostettuina kaupasta/kirpparilta ym ovat

Rachel Vincent - Myrskylinnut (osa 5 Kissojen kesken- sarjaa, osa 6 on varmaan myös pian kaupoissa)
Julie Kagawa - Rautakuningas
Julie Kagawa - Rautatytär
Evelyn Waugh - Brideshead revisited (kontista ostuttu "ylimääräinen kirja" piti saada kolmas kirja jotta tarjous toteutui..)

Niin, järjellä ajatellen nuo kirjaston kirjat pitäisi lukaista ensin mutta, koska sitä olisi järjellä luettu vaan ensin se mikä kiinnostaa eniten ja aika pitkälti luen myös mielialani mukaan.. Saa nähdä mihin tartun tänä iltana.. Voisin kyllä vakasti miettiä hetken lainaus-lakkoakin itselleni, mutta kun minulla on myös tuo seúraava osa Tule ja jään laulua-sarjasta varauksessa.. Eli lukemisen puutetta ei ainakaan juuri nyt ole :D

3 kommenttia

 1. Kuulostaa niin tutulta! Mulla on tuossa sivupöydällä pinossa 7 kirjaston kirjaa ja vielä isompi kasa omia ale-ostoksia...

  Ja olen myös fiilis-lukija ja nyt pitää pakolla saada luettua yksi lauantaina palautettava vaikka mieli tekisi jotain ihan muuta :)

  Infernal Devices -trilogiasta löytyy täältäkin 2 ekaa osaa, mutta olen odotellut lukemista siihen, että kolmannen ilmestyminen on lähempänä (kun eka trilogia oli niin yhtä tarinaa).

  House of Nightia olen lukenut kaikki ilmestyneet ja Destined-kirjasta pitäisi kirjoittaa juttukin, mutta on vaan vähän vaikeaa ilman spoilereita aiempia osia lukemattomille...

  VastaaPoista
 2. Paljon kiinnostavia kirjoja! En siis onneksi ole ainoa, kenellä on venähtänyt melko pitkäksi tuo lukujonossa olevien kirjojen lista :)

  VastaaPoista
 3. Tuota listaa tehdessä en oikein tiennyt hihkuakko innosta vai kauhistellakko luku-urakkaa. Lähinnä se taitaa kumminki hihkumisen puolelle mennä, kun muistelee aikoja jolloin lukemista ei ole löytynyt. Aikaa ennen enkuksi lukemista siis ja vain pienen kunnankirjaston tarjonnalla kun mentiin. Aikuisuuden hyviä puolia että voi kuluttaa "ylimääräiset" rahansa kirjoihin ja vaikka syödä sitten makaronia ja puuroa, mutta mieli ainakin on ravittu.. :D

  Olin eilen käymässä Akateemisessa ja ihastelin enkunkielisiä ale-kirjoja, mutta mukana oli ystäväni joka ei lue (lukihäiriö) niin en sitten viitsinyt katsella sen tarkemmin.. Täällä suomalaisessa on lähinnä vain ylihinnoiteltua suomenkielistä ale-kirjoja..

  Minä olen niin mieliala lukija, ja kaikki olisi pakko saada heti lukea kun mieliala iskee. Ihan kidustusta aina odottaa seuraavia osia sarjoihin (mm. Potterit, Sookiet etc.). Siksi eilen katselinkin George R R Martinin teoksia, kun olin vasta toisena jonossa kirjastossa ensimmäiseen osaan, onneksi kuitenkaan en malttanut ostaa kun jo tänään se olikin tullut kirjastoon.
  Ja onnneksi en enään asu ihan niin pikkiriikkisellä paikkakunnalla että kirjoja on täällä useampia kappaleita pääkirjastossa ja sivukirjastoissa.

  Varmaan tuolta nuoruudesta jäänyt tuokin tapa että kaikki hyvältä vaikuttavat kirjat on pakko napata kirjastosta heti mukaansa, koska jos silloin nuoruudessa sitä ei tehnyt heti niin sai odottaa aina ikuisuuden seuraavaa kohtaamista kirjan kanssa.. Pikku kirjasto se kun oli ja sinnekkin oli matkaa sen verran että tarvitsi aina kyydin äidillä/isältä.

  Kata - minä en taida malttaa odottaa sitä kolmatta osaa tuohon Inferna Devices-trilogiaan vaan pitää tuo kakkonen heti lukea, ihme että maltoin odottaa sen tilaamista näinkin pitkään.. Luen ne taas sitten uusiksi ennen kolmatta ;)

  VastaaPoista