Muistutus - Game of Thrones

Jo viime toukokuussa mainitsin tästä George R. R: Martinin kirjoihin perustuvasta uudesta TV-sarjasta täällä. Tuolta postauksesta löytyy myös sarjan traileri jos kiinnostaa. Myös Filmitähti-blogista voi lukea tarkempaa kuvausta sarjasta.

Se onkin kohtuu nopealla aikataululla saatu myös Suomen televisioon, ja ensimmäinen osa esitetään tänään Yle TV2:lla klo: 22.05, suosittelen kaikille laatu tv-n ja fantasian ystäville. Jaksot tulevat katsottaviksi Yle Areenan aina kahdeksi viikoksi tv-esityksen jälkeen.

Itse laitoin tämä varmuuden vuoksi vielä menemään nauhalle, saan sitten rauhassa katsella tämän. Tosin pari ekaa jaksoa olen jo viime kesänä katsellut, mutta tämä on ennen kaikkea sarja jota kannattaa katsoa hitaasti nautiskellen ei kaikkia osia ahmien kerralla.

EDIT (14.1.2012); äsken selvisi ystävällisen kommentoijan avustuksella ettei ohjelmaa näekkään Yle Areenasta ilman että on Yle Passia ja maksettuja tv-lupamaksuja, eli pitää olla kirjautunut sinne. Mutta selvitin äsken niin Game of Thrones tulee uusintana maanantaisin klo: 23.50.

5 kommenttia

 1. Voisin melkein katsoakin, JOS muistan! : D Mitään en sarjasta tiedä, mutta eipä ole ainakaan odotukset turhan suuret, jolloin ei voi pettyä ; )

  VastaaPoista
 2. Saraseeeni - sen tosiaan näkee yle areenastakin parin viikon ajan jos missasit (en muista tuliko se uusintanakin joku päivä tv-stä).

  Itselle tuli ekan jakson jälkeen (taas) tunne että pitäisi varmaan lukaista ne kirjatkin viimeinkin (ja ehkä etsiä sarjan loput jaksot netistä..) Toinen tuotanto kausi tulee nyt kesällä USAssa ;)

  VastaaPoista
 3. Niin tosiaan, jos aikoo noita jaksoja Yle Areenasta katsoa olisi hyvä olla tv-lupamaksu hoidettu. Ilman sitä ja Yle-passia ohjelmaa ei voi katsoa.

  Nyt harmittaa ja naurattaa, ehkä jopa oksettaakin hieman.
  Kuka muka maksaa tv-lupamaksun?

  VastaaPoista
 4. Höh! Ovelaa toisaalta Yleltä..

  Selvitin äsken niin se tulee uusintana maanantaisin klo:23.50. Ainakin Ylen ohjelmaoppaan mukaan.

  VastaaPoista