Lisää spoilereita

Sookieversessä on Walmartin (yllättävän spoilaava) arvostelu Dead Reckoningista, näyttää siltä että jotkut netissä liikuneet teoriat ovat osuneet oikeaan.

En tosin suosittelu lukemaan tuota arvostelua, jos spoilerit eivät kiinnosta. Siinä on niitä useampikin, mutta jos kiinnostaa niin se löytyy täältä.. Tuolla sivulla pitää vielä erikseen klikata skannattua kuvaa jutusta että sen pääsee lukemaan, että aikaa on vielä tuollakin miettiä haluaako tosiaan tietää.
Samoin bloggauksen kommentit kannattaa jätää väliin, jos et juttua lue.

Vielä pari viikkoa odotusta (parhaimmassa tapauksessa vain puolitoista viikkoa..)

Niin, Sookieverse (joka siis on jo lukenut kirjan) suosittelee kertaamaan ainakin Dead in the Familyn tapahtumia, ehkä jopa kirjasta 8 saakka tapahtumia. Eli tekemistä odottelijoille, lueskella edellisiä osia uudelleen, verestääkseen tapahtumat mieleensä.

4 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä. Hyvä että osaan nyt pysytellä poissa tuolta spoilaantumasta. Mikään ei ärsytä niin paljon, kuin vahingossa tapahtunut spoilaantuminen. Maltan kyllä odotella ilman juonipaljastuksiakin. Joskus on käynyt niinkin, että juonipaljastusten jälkeen ei ole enää kirjaa huvittanut lukea. Siis odotellaan, odotellaan...

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä nuo spoilerit vievät osan ennakko odotuksesta.
  Ja tuolla oli pari aika isoa "varmistusta" netissä olleisiin spekulaatioihin. Tosin on kyllä hauska tietää kuinka ne kirjassa sitten menevät, etteivät kumminkaan ihan kaikkea paljastaneet.
  Aivan kuten Potterissakin, tuo eri ihmisten teorioiden tutkiminen siitä mitä tulee tapahtumaan onkin melkein puolet odottamisen ilosta.. Suorat spoilerit on asia erikseen.

  VastaaPoista
 3. Mun ei ole tullut luettua ollenkaan enkunkieleisiä sivuja pitkään aikaan, joten spoilerivaara on ollut aika pieni. Nyt just vähän aikaa sitten etsiskelin tietoa tästä kirjasta ja meinasin spoilaantua, mutta ehdin huomata vaaran ajoissa. (kirjoitin ensin vaarnan) :D

  VastaaPoista
 4. Mä taas tylsyyksissäni töissä oikein tarkoituksella aloin etsimään tietoa tästä, mutta se olikin silloin kuukausi takaperin. Eikä silloin vielä ollut näitä spoilereita liikkeellä.
  Tämä Sookieverse kyllä kunnolla varoittaa spoilereista, tosin postauksen kommenteissa ei niinkään varota ruotimasta spoilereita.

  VastaaPoista